Gå til hovedindhold

Service made by Fischer

Køle- og klimateknik har brug for service og rådgivning!

Vores kvalificerede medarbejdere, hvoraf mange har praktisk erfaring med opbygning af køleanlæg, klimaanlæg eller elektroteknik, rådgiver og støtter dig ikke kun i forbindelse med produktvalg, men også i alle tekniske og kommercielle spørgsmål. Erfarne teknikere, håndværksmestre og ingeniører udarbejder også kølebelastningsberegninger, systemkoncepter og detaljerede komplette tilbud til dit projekt.

På grund af den konstante tekniske udvikling, f.eks. inden for nye kølemidler og energieffektivitet, bliver det stadig vigtigere med ajourførte oplysninger og uddannelsesforanstaltninger ud over kompetent rådgivning. Som en del af vores [CF] TRAINING-uddannelseskoncept nyder Fischer-kunder godt af informationsarrangementer, foredrag og praktisk træning, som vi afholder i vores kursuslokaler og også direkte hos leverandøren, ofte i samarbejde med de førende producenter i branchen.

 

Deltagelse i messer, e-mail-service og naturligvis vores effektive e-business-applikationer Onlineshop og CoolNavigator holder dig opdateret og giver dig adgang til aktuelle oplysninger, brugsanvisninger og produktdokumentation til enhver tid. Specialiserede virksomheder, der er tilmeldt disse tjenester, nyder også maksimal fleksibilitet takket være 24-timers information om tilgængelighed og bestillingsmuligheder, adgang til priser på sekundet og omfattende import- og eksportmuligheder for data i kundens IT-system.

Sidst men ikke mindst er Fischer-kataloget med sine ti produktgrupper og over 25.000 artikler fra kendte producenter et opslagsværk og et vigtigt værktøj for branchen - klart og ensartet opbygget med detaljerede tekniske oplysninger, data om ydeevne og vigtige planlægningstips.

Udnyt vores komplette udvalg af tjenester for at sikre din succes inden for køle - og klimateknik - vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark