Gå til hovedindhold

Sikrer din månedlige opdatering!

Vi har revideret vores nyhedsbrev og præsenterer et nyt nyhedsbrevsformat - fyldt med aktuelle emner og oplysninger om køle- og klimateknik.

Devices Newsletter

E-mail nyhedsbreve er den første generation af digitale medier. Mens de, i de seneste år først blev miskrediteret som "reklamepost" og derefter ofte endte i spam-mappen, er dette medie i øjeblikket ved at genopfinde sig selv. Aktuelle og kompakte nyhedsbreve med et redaktionelt udarbejdet indhold af høj kvalitet oplever i øjeblikket en renæssance og opfattes og værdsættes i stigende grad af modtagerne som en merværdi igen. Efter dette koncept har vi revideret vores e-mail-nyhedsbrev og vil fremover tilbyde vores kunder en informationsfordel med [CF] News Update.

Aktuelle nyheder og links

Ud over en aktuel forsidehistorie indeholder Fischer News Update faste spalter om emner som nye produkter, nyheder fra branchen, webtjenester, nyheder fra virksomheden og naturligvis et attraktivt tilbud fra det specialiserede engrosprogram.

Databeskyttelse og privatlivets fred først

Uanset målet om at nå ud til så mange modtagere som muligt er databeskyttelse og privatlivets fred vores højeste prioritet. Fischer Kälte-Klima overholder derfor konsekvent den tyske databeskyttelsesforordning (DSGVO) og optager kun modtagere på distributionslisten, som har givet deres samtykke til lagring af data og modtagelse af nyhedsbrevet.

Hvis du også gerne vil modtage Fischer News Update frisk i din indbakke fremover, bedes du kontakte kontaktpersonen i din filial. De sender dig en samtykkeerklæring og tilføjer dig straks til distributionslisten.

Eller send din udfyldte formular direkte til danmark@kaeltefischer.dk eller pr. post til Christof Fischer Danmark ApS, Lundagervej 22, 8722 Hedensted.

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark