Gå til hovedindhold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!

I foråret reviderede vi vores nyhedsbrev og præsenterede et nyt nyhedsbrevformat - fyldt med aktuelle emner og information fra køle- og klimabranchen.

Devices Newsletter

Nyhedsbreve er fundamentet blandt digitale medier. Mens de i de senere år delvist blev miskrediteret som "reklameforsendelser" og derefter ofte faldt i spam-mapperne, genopfinder dette medium i øjeblikket sig selv. Aktuelle og kompakte nyhedsbreve med interessant udarbejdet indhold i høj kvalitet, oplever i øjeblikket en renæssance, og opfattes og værdsættes i stigende grad af modtagerne som merværdi. Efter dette koncept har vi fuldstændig revideret vores nyhedsbrev, og vil tilbyde vores kunder løbende information, for fremtiden med [CF] News Update.

Seneste nyheder & Links

Ud over en aktuel forsidehistorie indeholder Fischer News Update, faste afsnit om emnerne nye produkter, branchenyheder, webtjenester, nyheder fra virksomheden og selvfølgelig et attraktivt månedligt tilbud fra vores handelsprogram.

Databeskyttelse og privatliv er vigtig

Uanset målet om at nå ud til så mange modtagere som muligt er databeskyttelse og privatliv vores højeste prioritet. Fischer Kälte-Klima følger derfor konsekvent databeskyttelsesforordningen (GDPR) og inkluderer kun modtagere på mailinglisten, der har givet deres samtykke til datalagring og modtagelse af nyhedsbrevet.

Hvis du også ønsker at modtage Fischer News Update i fremtiden, bedes du kontakte din filial. De sender dig samtykkeerklæringen og tilføjer dig straks til mailinglisten.

Eller send blot den udfyldte formular pr. e-mail til danmark@kaeltefischer.dk eller med posten til Christof Fischer Danmark ApS, Lundagervej 22, 8722 Hedensted.

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark