Gå til hovedindhold

Bæredygtighed hos Fischer

Komponenter til miljøvenlig køling

Fischer-produktsortimentet omfatter allerede mange komponenter til brug af naturlige kølemidler som CO₂, NH₃ eller kulbrinter.

Specielt til brug af det naturlige kølemiddel CO₂ tilbyder Fischer dig en lang række komponenter som f.eks:

  • CO₂-gaskøler
  • Kobberrør med høj styrke til CO₂
  • CO₂-olieudskiller

fra lager med korte leveringstider!

 

Recycling

I en ånd af bæredygtig genanvendelse har Fischer-kunder også mulighed for at genanvende gamle kølemidler og brugte maskinolier. For at forenkle processen tager vi os ikke kun af papirarbejdet med en overførselsattest, men tilbyder også specielle genbrugsflasker til udtagning og returtransport af kølemidlet. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte din Fischer-afdeling.

 

Regenerative energier

Bæredygtighed er ikke kun et af vores mål inden for vores produkt- og serviceudbud. Vi ønsker også at handle på en fornuftig, ressourcebesparende og miljøbevidst måde i vores daglige drift og i forvaltningen af vores ejendomme. I forbindelse med opførelsen af centrallageret i Fellbach blev der f.eks. installeret et solcelleanlæg på taget af bygningen, hvis elproduktion svarer til en stor del af virksomhedens samlede elforbrug.

 

Logistik

Christof Fischer GmbH deltog aktivt i GLS KlimaProtect-programmet i perioden fra januar 2020 til december 2020 og håndterede dermed pakkeforsendelsen via General Logistics Systems Germany GmbH & Co. OHG på en klimaneutral måde. De CO₂-emissioner, der genereres under transport af pakker, kompenseres ved at investere i et eksternt certificeret skovbeskyttelses- og skovrejsningsprojekt (VCS/CCB-standard). Desuden investerer GLS Germany konsekvent i yderligere reduktion og undgåelse af CO₂-emissioner som en del af GLS KlimaProtect.

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark