Gå til hovedindhold

Kvalitetslogistik
til køle- og
klimateknik

Leveret til tiden, når det gælder

Vores logistikløfte over for køle- og klimabranchen

Da korte leveringstider ofte er vigtige, har Fischer altid omkring 4 millioner kølekomponenter på lager. Hvis du har et løbende behov for komponenter i din virksomhed, som ikke er omfattet af Fischers standard lagerprogram, er der også mulighed for individuel lagerstyring - styret efter dine personlige behov. Du tager dig af din virksomhed og dine projekter - vi er dit lager!

Ud over egne lagre har Fischer-afdelingerne direkte adgang til omfattende lagre i Fischer-logistikcentret i Fellbach nær Stuttgart. Her opbevares større reservemængder af produkter med længere genanskaffelsestider på et areal på over 8.000 m² samt et omfattende sortiment af mindre gængse, specielle eller større komponenter som f.eks. luftkølede og vandkølede kondensatorer, små sammenkoblede anlæg, store fordampere eller kondensatorer.

Kombinationen af decentraliseret lagerstyring i vores afdelinger samt yderligere beholdninger på centrallageret, der er forbundet med effektiv logistik fra dag til dag, skaber maksimal fleksibilitet og produkttilgængelighed for vores kunder.

 

Vores logistikmuligheder

Spedition

Vi håndterer store leverancer, leverancer over lange afstande fra producenten og leverancer uden for vores ruteplanlægning sammen med vores speditionspartnere, som vi har samarbejdet med i mange år.

 

 

Danske fragtmænd pakkeservice

Til mindre leverancer, der ligger udenfor vores normale speditionsture, har vi i mange år arbejdet sammen med vores partner danske fragtmænd.

 

 

Overnight Express

Som et alternativ til levering med speditør eller pakkeservice tilbyder vi dig også muligheden for overnight ekspreslevering med vores partner NSE.

 

 

Eksportlogistik

Selv i udlandet er du ikke afskåret fra Fischers service. Vi tager os af alle formaliteter og leverer til hele verden - pålideligt og på kalkulerbare vilkår.

 

 

 

 

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark