Gå til hovedindhold

Velkommen til

Fischer Kälte-Klima

Totalleverandør til professionel køle- og klimateknik

3 lande. 20 steder.
450 medarbejdere. 

Med en afdeling i Danmark, ti filialer i Tyskland og seks i Schweiz er Fischer ofte det første kontaktpunkt for køle- og klimabranchen. 

Som fjerde generations familieejet grossistvirksomhed har Fischer succes på markedet med ti filialer i Tyskland, seks i Schweiz og en i Danmark. Omfattende, kundeorienteret service, kvalificeret teknisk rådgivning, intern logistik og høj lagerbeholdning af mere end 25.000 katalogartikler og adgang til titusindvis af andre artikler fra alle førende producenter er grundlaget for langvarige kunderelationer og et aktivt samarbejde med køle- og klimabranchen.

For Fischer-kunder omfatter "Al teknik til køle- og klimaanlæg" ikke kun et omfattende produktsortiment inden for handel, men også muligheden for at få adgang til et team af erfarne køleteknikere og el-planlæggere inden for projektbranchen.

På vores fabrik i Kernen nær Stuttgart, som vi flyttede ind på i 2020, fremstiller vi på et areal på over 7.500 m² individuelt designede sammensatte køle- og styresystemer til applikationer fra kommerciel til industriel køling.

Maksimal fleksibilitet, pålidelige leveringstider og det højeste sikkerhedsniveau takket være industrielle produktionsbetingelser samt omfattende kvalitets- og funktionskontrol er kendetegnende for [CF] Systems-løsninger fra Fischer Kälte-Klima.

Den store efterspørgsel som grossist og de verdensomspændende forbindelser til effektive leverandører sikrer også gunstige indkøbsbetingelser, som vi omsætter i konkurrencedygtige produkter til konkurrencedygtige priser. "Alt fra en enkelt kilde" skaber også klare betingelser for rådgivning og håndtering af dit projekt. Brug en innovativ og fleksibel engrosvirksomhed til at sikre din succes.

Succes, der kommer fra kulden!

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark