Gå til hovedindhold

Ready for Tomorrow –
Fischer på Chillventa 2022

Fischer Kälte-Klima - leverandør til professionel køle- og klimateknik, og producent af systemløsninger, præsenterer sine løsninger til morgendagens køle- og klima teknologi på Chillventa 2022.

Efter pausen, forårsaget af pandemien, ser Fischer Kälte-Klima-teamet frem til Chillventa 2022, efter fire år uden messe. Fra 11. til 13. oktober bliver Nürnberg-messen igen det internationale mødested for køle-, klima-, ventilations- og varmepumpeindustrien og Fischer Kälte-Klima er også til stede.

I hal 7, stand 7-252, vil Christof Fischer GmbH, sammen med kollegerne fra Fischer i Schweiz og Danmark, præsentere sine seneste udviklinger inden for systemteknologi, på en stand på mere end 200 m2. Vi tilbyder personlige præsentationer, udveksling med kontakter fra alle landsdækkende filialer og sparring med eksperterne fra [CF]Systems i system- og styringsteknologi.

Branchen mangler aktuelt ikke emner, når der igen er mulighed for en personlig udveksling, med de førende virksomheder på messen. Når alt kommer til alt, har den seneste udvikling vedrørende F-gasforordningen og dekarbonisering i varmesektoren, igen sat fart på de kommende transformations- og udviklingsprocesser.

Som en af de førende leverandører i Europa lægger Fischer Kälte-Klima stor vægt på at kunne tilbyde sine kunder et omfattende udvalg af komponenter som specialgrossist.

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark