Gå til hovedindhold

Tilbageblik ved årsskiftet

Faktisk havde vi håbet, at 2022 ville blive mindre turbulent og nervepirrende end 2021. I sidste ende overlevede vi ikke kun Corona og leveringsvanskelighederne, men vi stod endda over for andre nye udfordringer: Krig i Ukraine, forestående forværring af økonomien og stigende inflation.

Inden for detailhandelen har den fortsatte dynamiske prisudvikling på råvarer og komponenter, flaskehalse i fragtsektoren og lange leveringstider igen givet os udfordringer, som vi har mødt med en effektiv infrastruktur. Stærke partnerskaber og viljen til at investere i større lagre for at sikre vores kunder tilgængelighed og planlægningssikkerhed. Derudover har vi som næsten alle virksomheder oplevet en hurtig og kraftig stigning i omkostninger til personale, energi, service og transport i et hidtil uset omfang.

Uanset disse negative omstændigheder, ser vi tilbage med taknemmelighed på året 2022, der i lyset af omstændighederne var ret vellykket og begivenhedsrigt for vores virksomhed.

Udover en overordnet stabil forretningsudvikling kunne vi i foråret åbne nye lokationer i München og Hedensted (Danmark) og skubbe videre med udvidelsen af ​​vores struktur i Nordrhein-Westfalen i andet halvår ved at åbne afdelinger i Köln og Arnsberg.

[CF] Systems divisionen har igen udviklet sig meget succesfuldt i det forløbne år med forskellige krævende projekter. En milepæl på vejen til modulære CO2-systemer var introduktionen af ​​vores [CF] CO2RE-platform med det formål at bringe teknologien til en meget bredere kundebase i fremtiden.

I 2023 fortsætter vi vores investeringsprogram, på trods af de i øjeblikket ret negative tegn på vores generelle økonomiske forhold i Tyskland, og den eskalerende omkostningssituation.

Ud over at udvide kapaciteten i vores [CF] Systems-produktion, åbner vi vores 14. lokation i Tyskland i Düsseldorf i første kvartal af 2023 og flytter ind i den nye Ketsch-afdeling i tredje kvartal. Med mere end 4.500 m² lagerplads vil denne nye bygning åbne nye muligheder for os i Rhein-Neckar regionen og aflaste andre lokaliteter, der i øjeblikket opererer på grænsen af ​​deres kapacitet.

 

Veit Scholl
Adm. Direktør Fischer Kälte-Klima

Select Country and Language

Tyskland
Schweiz
Danmark