Tyskland
Tysk  |  Engelsk

Schweiz
Tysk  |  Fransk

Denmark
Dansk

Global
Engelsk

Virksomheden  |   Kontakt  |   Afdelinger  |   Tyskland  |  Tysk

Fischer Kälte-Klima
Den komplette teknik til køle- og klimaeksperten

Fischer Kälte-Klima har i mere end 85 år været en effektiv engroshandelspartner og har betjent servicesektoren for både håndværk, industri og anlægsbranchen.

Som et familieført engroshandelsfirma i fjerde generation er Fischer med ni filialer i Tyskand og fem afdelinger i Schweiz en veletableret konkurrent på markedet. En omfattende, kundeorienteret service med kvalificeret teknisk rådgivning, egen logistik og høj lagerdisposition med mere end 20.000 produkter fra internationale leverandører danner en stærk basis for et langsigtet kundeforhold og et aktivt samarbejde med køle- og klimahåndværket.

„Den komplette teknik til køle- og klimaeksperten“ indeholder ikke kun et omfattende produktprogram, men også adgang til et team af erfarne køleingeniører og elektroplanlæggere. På vores eget værksted, som i 2009 blev udvidet til over 3000 m², produceres individuelle planlagte kompressor- og vandkøleanlæg fra 3 til 3000 kW.

Den egne produktion skaber en usædvanlig grad af fleksibilitet, som tilgodeser ændringer og specielle ønsker som f.eks. korte leveringstider og tilbyder højeste sikkerhed i henhold til industrielle fremstillingsbetingelser samt omfattende kvalitets- og funktionskontroller.

Det høje efterspørgselsvolumen som engroshandler og vore forbindelser til effektive leverandører i hele verden sikrer os fordelagtige konditioner også på indkøbssiden, hvilket vi kan videregive i kraft af konkurrencedygtige produkter til konkurrencedygtige priser. „Alt samlet på ét sted“ sørger derudover for klare forhold i rådgivningen og afviklingen af hvert enkelt projekt. Brug det omfattende tilbud af ydelser fra en innovativ og fleksibel engrosvirksomhed – vi ser frem til et godt samarbejde.

Succesen, der kom ind fra kulden!

Vi er ikke en håndværks- service- eller montagevirksomhed – men du kan finde et kvalificeret køle-klimafirma i dit område f.eks. over AKB, autoriserede køle- & varmepumpefirmaers brancheforening.