Tyskland
Tysk  |  Engelsk

Schweiz
Tysk  |  Fransk

Denmark
Dansk

Global
Engelsk

Virksomheden  |   Kontakt  |   Afdelinger  |   Tyskland  |  Tysk

Küba SG commercial classic

Basismodellen til komplekse anvendelser

Langtidslagring, sikring af modningsprocesser, nøjagtig overholdelse af luftfugtighedsniveauer, det er stikordene for SG commercial classic, altså komplekse køleopgaver for industrien.

Kravene, der stilles til kølegods er komplekse – i en køleproces drejer det sig om væsentligt mere end kun temperaturen af varen. Derfor skal anlæggene kunne tilbyde store flader med minimal affugtning. Sådanne egenskaber er relevante f.eks. ved modning af bananer, i kød- og bagværkindustrien, i blomst-, frugt- og grøntsags lagring eller ved nedfrysning.

SG commercial classic er også fremragende i komplekse omgivelser, som f.eks. ved stærk trafik i kølerummet, hvilket betyder stadig luftudveksling med omgivelserne.

Ved stærk omladning eller lange lagertider sætter SG commercial classic høje standarder for effektivitet og sikkerhed.

Hvad der kendetegner den nye SG commercial classic som en selvstændig fordamper-serie er frem for alt det standardiserede udstyr, som perfekt opfylder de forskellige anvendelsesscenariers behov.

En miljøvenlig pulverlakering, der er beregnet til fødevarer, giver kabinettet en overfladestruktur, der er beskyttet mod kradser, stød og korrosion, og som nemt lader sig rengøre. Montageophæng er i rustfrit stål.

De ErP-konforme AC-ventilatorer kan via tilbehør hastighedsreguleres, og egner sig særligt til mindre og mellemstøre kølerum.

SG commercial classic serien tilbyder serieenheder til standardiserede og komplekse opgaver, og er på lager til den bedst mulige ydelse til prisen.

De 10 typer fås til ydelser mellem 0,7 og 10 kW.