Tyskland
Tysk  |  Engelsk

Schweiz
Tysk  |  Fransk

Denmark
Dansk

Global
Engelsk

Virksomheden  |   Kontakt  |   Afdelinger  |   Tyskland  |  Tysk

Service made by Fischer

Køle- og klimateknik har brug for service og rådgivning!

Vore kvalificerede medarbejdere, hvoraf mange har praktisk erfaring i konstruktion af køleanlæg, klima- eller elektroteknik, rådgiver og understøtter dig ikke bare ved dit valg af komponenter, men også ved alle tekniske og kommercielle spørgsmål. Erfarne teknikere, mestre og ingeniører udarbejder kølelastberegninger, anlægskoncepter og detaljerede pakkeløsninger til dit projekt.

Da den tekniske udvikling permanent skrider frem, f.eks. på området for nye kølemidler og energiefficiens, bliver det stadigt vigtigere, udover kompetent rådgivning også at kunne tilbyde aktuel information og kurser. Vore kunder kan under vores kursuskoncept [CF] Training nyde godt af en lang række informationsforanstaltninger, foredrag og praksiskurser, som vi, ofte i samarbejde med førende producenter i branchen, gennemfører enten i vore kursuslokaler eller direkte hos leverandøren.

Vi holder dig informeret med vores deltagelse på messer, email newsletter og vore effektive E-Business apps ProShop og CoolNavigator, som giver dig adgang når som helst til aktuel information, brugsanvisninger og produktdokumentation. Fagkunder, der er registrerede for disse ydelser, kan derudover bestille 24 timer i døgnet og benytte sig af sekund-aktuelle priser og omfattende import- og eksportmuligheder til deres egne computersystemer.

Last but not least er Fischer kataloget med 10 varegrupper og over 20.000 artikler fra de vigtigste producenter et standardværk i branchen og for mange det vigtigste arbejdsredskab – overskuelig og ensartet i sin opbygning, med detaljerede tekniske informationer, ydelsesdata og vigtige planlægningstips.

Gør brug af vores komplette servicetilbud til din egen fordel – vi glæder os til at arbejde sammen med dig!