Tyskland
Tysk  |  Engelsk

Schweiz
Tysk  |  Fransk

Denmark
Dansk

Global
Engelsk

Virksomheden  |   Kontakt  |   Afdelinger  |   Tyskland  |  Tysk

GACC – alt hvad en fordamper behøver

Den nye kubiske fordamper fra Güntner er universalløsningen til kommercielt køl.

Med sin effektive, kubiske fordamper har Güntner bragt et klassisk standardprodukt på markedet for kommercielt køl, som finder bred anvendelse. De 22 forskellige typer dækker ydelsesbehov mellem 1,3 kW og 84 kW og tilbyder talrige fordele.

Høj-effektiv varmeveksler med certificeret ydelse

GACC’en består af en høj-effektiv varmeveksler med forskudt røropdeling, indvendigt ribbede specialkobberrør og fladbølgede aluminium-finner. Det pulverbelagte hus består af en korrosionsbestandig aluminiumslegering og indeholder loftophæng i rustfrit stål. Med en finneafstand på enten 4 eller 7 mm er enhederne i denne serie egnede til både køl og frost. Güntner er medlem af Eurovent certificeringsprogrammet og kan garantere, at de angivne ydelsesværdier også opnås i praksis.

Praktiske detaljer til nemmere montage

GACC-enhedernes sideskærme sørger med deres L-form for nem adgang til blokken. Ved hjælp af hængsler kan sideskærmen ikke bare klappes op, men også hænges af. Montage i loftet bliver med loftophænget og dets aflange huller ekstra ukompliceret og hurtigt.

Pålidelig drift, nem rengøring

Dannelse af kondensvand forhindres ved hjælp af karret, som termisk er afkoblet. Alle byggedele er nemt tilgængelige via bevægelige elementer, som f.eks. kar og varme, som kan klappes af. Og rengøringen bliver ved hjælp af disse bevægelige dele både hurtigere og nemmere. Derudover står forskellige optioner til rådighed, som f.eks. epoxy-belagte finner, Güntner streamer til særligt høje kastevidder eller ekstra montagesæt med elektrisk varme til blok og kar.

Bygget kompakt, leveret hurtigt

GACC-enhederne er bygget kompakt. Med deres optimerede mål og forpakninger, der kan stables, udnytter de den givne plads optimalt, både i anvendelsen, men også ved transport og opbevaring. Og hvis det skal gå rigtig hurtigt: Güntners udlægningssoftware GPC viser allerede ved udvalget af enheden, hvilke typer, der er på lager og således kan leveres indenfor få arbejdsdage.

Så – vi har tænkt på det hele. Kør på og køl!